Nosteboden_topp
ramme
alternative image
 

Cirkus Los Amigos

-En god gammeldags klovneforestilling –

 

Den bittelille omreisende sirkustruppen Cirkus Los Amigos presenterer en sjarmerende, morsom og lystig liten klovneforestilling. Sirkusets to klovner, artister og bestevenner Rosita og Pepito, boltrer seg med stor glede i akrobatikk og dans, musikk og sjongleringskunster, poesi og humor. Nesene er røde, skoene er store, og Pepito sin hatt faller stadig av. Forestillingen passer for små og store barn, både barnehager og skoler – men også voksne kan ha stor glede av å se de to klovnene i aksjon.

 

"Cirkus Los Amigos" er et lite sirkus som er basert på tradisjonelle sirkuskunnskaper, og filosofien om klovning. Godt håndverk, uttrykk med kropp og stemme, fantasi og humor er grunnlaget vår forestilling er bygget på. Barn (og voksne) får et innblikk i hvordan man kan bruke kropp og stemme på en kreativ måte. Vi vil, som de berømte klovnene fra før i tiden, bruke minst mulig tekniske hjelpemidler. Jo mer vi gjør selv, dess bedre er det. En enkel lyskaster og litt musikk på bånd dersom vi ikke kan spille selv - det er alt. Sirkuset skal kunne fremkalle duften av en liten manesje, det skal ikke bare være bråkete eller ”kult”. Vi vil ikke vise barna det de kjenner fra TV og media. Vi ønsker, som barn selv gjør, å skape vår egen lille verden basert på lek, fantasi og godt gammeldags klovneri. Vi håper at barna vil se hvor mye man kan skape selv, hvor mye man kan gjøre med enkle virkemidler. Vi håper også at de tar etter oss i leken sin, at de får lyst til å lage musikk, lære å sjonglere, fortelle en historie – eller kanskje bli klovn.

 

Medvirkende:

Irene Ahnéll – klovnen Rosita
Boris Rodriguez Hauck – klovnen Pepito

 
Cirkus Los Amigos Cirkus Los Amigos Cirkus Los Amigos Cirkus Los Amigos Cirkus Los Amigos Cirkus Los Amigos Cirkus Los Amigos Cirkus Los Amigos Cirkus Los Amigos Cirkus Los Amigos Cirkus Los Amigos Cirkus Los Amigos Cirkus Los Amigos
bunn