Nosteboden_topp
ramme
alternative image
 

KrokofantDen Kjempestore Krokodillen

av Roald Dahl

 

Den Kjempestore Krokodillen er sulten! Han har pønsket ut skumle planer med hemmelige triks og lureri, og vil til byen for å finne saftige og jomse-gode barn. På vei gjennom jungelen møter han Fjodor Flodhest, apen Knaske-smatt, fuglen Flaksefjær og elefanten Snabel. De har andre planer for den glupske og grådige krokodillen...

 

Den kjempestore krokodillen er en frydefull forestilling og passer for den som liker grotesk fortelling, humor, musikk og fysisk teater. Det er en enmanns forteller-teaterforestilling med høy temperatur og tempo, som med en velskrevet historie og stor fortellerglede trigger publikums fantasi.

 

Teaterversjonen av Den kjempestore krokodillen er basert på en bok av Roald Dahl. Boken er oversatt til norsk av Tor EdvinDahl og utgitt av Gyldendal Tiden.

 

Målgruppe: fra ca 3 - 10 år
Forestillingen kan spilles i biblioteker og bokhandlere, samt på skoler og i barnehager. Forestillingen er enkel å ta med og krever ingenting av scene.

 

Den Kjempestore Krokodillen kan inngå som en del av barns lesetrening, der barna først leser boken, og så kommer og ser forestillingen - eller omvendt. Kanskje leselysten og fantasien pirres, og barna inspireres til å lese mer bøker.

 

Varighet: ca 30 minutter

Symbol Last ned PDF-filen av plakaten her.
bunn