Nosteboden_topp
ramme
alternative image
 

Årets sommeropplevelse for hele familien!

 

Terningkast 5"Kaptein Knurr og Mareminemysteriet” er en magisk teaterforestilling for hele familien som årlig trekker tusenvis av publikummere til de flotte områdene knyttet til Gamle Bergen Museum i Sandviken.

 

“Kaptein Knurr og Mareminemysteriet” hadde urpremiere i 2009 - og markerte feiringen av Krabatenes 15 års-jubileum. Forestillingen fikk strålende kritikker i pressen, flere år på rad - og det samme gjorde CD'en som ble sluppet i 2010.

 

“Kaptein Knurr og Mareminemysteriet” ble også nominert til Bergens Beste Familieopplevelse både i 2010 og 2011 av Bergens Tidende. I år spilles forestillingen for femte år på rad. Forestillingen spilles utendørs på kveldstid, noe som skaper en helt spesiell stemning både for voksne og barn. Det blir en fantastisk magi når solen går ned, og lyssettingen skaper trolsk stemning i Maremineheksens grotte. Forestillingen er full av fengende musikk, magi, spenning og humor. Den passer best for barn fra 4 år og oppover, men også yngre barn har gjennom årene hatt stor glede av den.

 

I år feirer "Kaptein Knurr og Mareminemysteriet" 5 års jubileum, og spilles fra 1. - 11. august kl 21.00

 

For spilleplan, info om årets ensemble, bilder, videoer og annet knask - klikk på linken under og kos deg på hjemmesidene til Knurr & co.

 

Les mer om forestillingen på www.kapteinknurr.no

 

Bill: www.billettservice.no

 

 
Kaptein Knurr og Mareminemysteriet Kaptein Knurr og Mareminemysteriet Kaptein Knurr og Mareminemysteriet Kaptein Knurr og Mareminemysteriet Kaptein Knurr og Mareminemysteriet Kaptein Knurr og Mareminemysteriet
bunn