Nosteboden_topp
ramme
alternative image
 

Skilling Me Softly

- et hemningsløst nostalgisk dypdykk i en humørperle av en forestilling!!

 

Vi dykker hemningsløst ned i nostalgiens verden og skillingsvisenes skattekiste med “SKilling Me Softly” - en lystig cabaret om ulykker, skipsforlis, brannkatastrofer, forsmådd kjærlighet og mord.

 

Fra et enormt mangfold av gode gamle skillingsviser, har vårt sprudlende ensemble valgt ut et knippe perler som spenner fra de smektende sigøynertoner til lengtende sjømannssanger og lystige rallarviser i en musikalsk, poetisk og fornøyelig forestilling. Med varme og sjarme ser vi med humoristisk skråblikk på skillingsvisenes særpreg og egenart. ‘Alle’ har hørt minst én skillingsvise, så det er bare å lene seg godt tilbake, finne frem lommetørklet, og synge med!!

 

"Skilling Me Softly" hadde premiere 29. oktober 2012, og ble spilt under 'Open Door'-festivalen på Den Nationale Scene. Forestillingen var én av fire prosjekter som ble valgt ut av 44 søknader til å gjestespille på DNS under festivalen, og fikk god tilbakemelding fra både publikum og presse.

 

 

Medvirkende: Irene Ahnéll, Kate Elin Lid / Ramona Sulen, Andreas Holt, Lars S. Lid/ Øystein O. Nødtvedt og Lazlo ’Leslie’ Egerer.

 

Symbol
 
Lys i lampen Lys i lampen Lys i lampen Lys i lampen Lys i lampen Lys i lampen Lys i lampen
bunn